21/2/09

Θανάσης

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009
Σήμερα παίξαμε στους υπολογιστές, ανταλλάξαμε παιχνίδια και μουσικές. Καθίσαμε μέσα στην τάξη μας και δεν βγήκαμε διάλειμμα γιατί αντικαθιστούσαμε προγράμματα και παίζαμε και έτσι κύλισε η ώρα.
Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009
Σήμερα όλοι οι συμμαθητές μας μας ζήλευαν γιατί εμείς έχουμε φορητούς υπολογιστές και τους φέρνουμε σχολείο ενώ αυτοί δεν έχουν. Όταν τα ακούγαμε αυτά τα παιδιά, πηγαίναμε στην διευθύντρια, τη κυρία Τζένη. Όμως και σήμερα κάναμε τα ίδια: εγκαταστήσαμε προγράμματα και παίζαμε στα διαλείμματα.
Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009
Σήμερα ηρέμησαν τα πράγματα με το θέμα της ζήλιας. Ο κύριος Μανώλης μας είπε να γράφουμε ημερολόγιο και ότι το ημερολόγιο θα δημοσιευτεί στο internet. Επίσης μας έμαθε πως να κάνουμε μαθηματικά και να γράφουμε κλάσματα.
Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009
Μερικά μαθήματα δεν τα κάνουμε στους φορητούς υπολογιστές όπως τα αγγλικά τα γαλλικά. Όσο περνάει ο καιρός είναι όλο και πιο τέλεια. Σήμερα διορθώσαμε γραπτά και γράφαμε για να εξασκηθούμε.
Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009
Σήμερα μάθαμε περισσότερα για τους υπολογιστές, για το open office και άλλα. Ο κύριος μας πέρασε τα βιβλία στους φορητούς υπολογιστές και τότε αρχίσαμε να διαβάζουμε. Σήμερα ήρθε και ο κύριος Κωνσταντίνος Λεβέντης και του δώσαμε τα δώρα μας.
Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα έμαθα για τον καινούργιο εκτυπωτή της τάξης και τον προτζέκτορα οι οποίοι δούλευαν τέλεια και επίσης κάναμε μάθημα με αυτούς.
Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα λείπανε πάρα πολλοί συμμαθητές μου. Και σήμερα είδα καινούργια κόλπα για τον προτζέκτορα και τον εκτυπωτή.
Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα: μας έγραψε η εφημερίδα και θα έρθουν τα κανάλια από την τηλεόραση! Κάναμε κανονικά το μάθημά και ήρθε η ώρα να φύγουμε. Όταν πήγαμε μέσα στο λεωφορείο, ήρθε η διευθύντρια, κυρία Τζένη, και μας είπε πώς θα έρθει το ΑΝΤ1 και το ALPHA για να μας πάρουν συνέντευξη. Τότε βγήκαμε από το λεωφορείο και περιμέναμε να έρθουν τα κανάλια. Όταν ήρθαν τα κανάλια, ετοιμαστήκαμε για την συνέντευξη. Όταν ήρθε η σειρά μου να μιλήσω στην κάμερα, ένιωθα άβολα τελικά όμως τελειώσαμε τις συνεντεύξεις και φύγαμε.
Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα ήρθε η NET η ERT3 και το ASTRA για να μας πάρουν συνέντευξη όπως και τα άλλα κανάλια. Ήταν όμως πολύ κουραστικό και μας πονούσε το κεφάλι μας και τα μάτια μας. Και πάλι σήμερα ήρθε η κάμερα σε εμένα.
Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα δεν ήρθε κανένα κανάλι. Το πρωί αρχίσαμε να κάνουμε γλώσσα όμως μετά από το διάλειμμα ήρθε ο κύριος Μανώλης και μας έδωσε τα καλώδια για το internet. Τα συνδέσαμε και είχαμε internet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου