19/2/09

Αποστόλης

Πέμπτη 22/1/09

Σήμερα μας έφεραν τους υπολογιστές και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μόλις τους ανοίξαμε πέσαμε κατευθείαν στα παιχνίδια και στη μουσική.

Δευτέρα 26/01/09

Σήμερα ο κύριος, μου πέρασε τα βιβλία γιατί την Παρασκευή έλειπα ενώ στα παιδιά τα είχε περάσει που δεν έλειπαν.

Τετάρτη 28/1/09

Σήμερα βάλαμε το open office και εκεί γράφουμε ότι θέλουμε όπως να κάνουμε ασκήσεις γλώσσας μαθηματικών και ιστορίας είμαστε πολύ ευτυχισμένοι.

Πέμπτη 29/1/09

Σήμερα τα κορίτσια και μερικά αγόρια κάθισαν μέσα για να καθαρίσουν την τάξη γιατί θα ερχόταν ο Δήμαρχος. Εγώ με κάτι άλλα αγόρια, κατεβήκαμε κάτω για μπάσκετ. Ήρθε ο δήμαρχος και κάθισε να δει το μάθημα με τα κομπιούτερ και του άρεσε πολύ και μας είπε ότι τα πάμε καλά. Μας έδωσε την ευχή του και έφυγε. Σήμερα είναι μια απλή μέρα ο κύριος μας έμαθε να γράφουμε ασκήσεις μαθηματικών. Στην αρχή ήταν δύσκολα αλλά ύστερα τα συνηθίσαμε.

Δευτέρα 2/02/09

Σήμερα είδαμε της ασκήσεις των μαθηματικών, και τις διορθώσαμε εγώ είχα 3 λάθη μόνο. Κόψαμε και την βασιλόπιτα, το φλουρί το κέρδισε ένα παιδί της πρώτης τάξης.

Δευτέρα 9/02/09

Σήμερα κάναμε κανονικά μάθημα ώσπου ήρθε η ώρα να φύγουμε. Δεν φύγαμε γιατί ήρθαν οι δημοσιογράφοι για να μας πάρουνε συνέντευξη. Το βραδύ μας δείξανε στην τηλεόραση.

Τετάρτη 11/02/09

Σήμερα το πρωί ο κύριος μας έφερε καλώδια για το Internet. Στην αρχή δεν ξέραμε που μπαίναμε άλλα ύστερα μας είπε. Τα βάλαμε και μπήκαμε στο Internet.

Πέμπτη 12/02/09

Σήμερα ήταν μια απλή μέρα κάναμε τις εργασίες μας, διαβάσαμε και μπήκαμε στο Internet. Όταν γύρισα στο σπίτι διάβασα και έφυγα για το φροντιστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου