19/2/09

Μαρία

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009
Χθες αγοράσαμε τους υπολογιστές. Όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Δεν βλέπαμε την ώρα να τα ανοίξουμε. Νομίζω ότι ήταν μία ξεχωριστή ημέρα που δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Μόλις τους ανοίξαμε είδαμε κάτι που δεν το περιμέναμε. Ήταν ένας πανέμορφος υπολογιστής. Ο κύριός μας μας εξήγησε τα πάντα. Πού πρέπει να το ακουμπάμε, πώς να το χειριζόμαστε και τι να προσέχουμε πάνω σε αυτόν. Ήθελα να πάω σπίτι για να περάσω τραγούδια, εικόνες και παιχνίδια. Ο υπολογιστής μου άρεσε πάρα πολύ και για αυτό ήθελα να το δείξω σε όλους.
Όλο το βράδυ ασχολούμουν με τον υπολογιστή και δεν έδινα σε κανέναν σημασία. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα όνειρο και κάποια στιγμή θα ξυπνήσω. Αν είναι πραγματικότητα, ελπίζω να τους έχουμε για μια ζωή. Επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΚΥΡΙΟ μας!!!
Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009
Περίμενα πως και πώς να πάω στο σχολείο για να κάνουμε μάθημα με τους υπολογιστές. Κατάλαβα πως αυτές τις δύο ημέρες έχω άλλη άποψη για τα μαθήματα. Σήμερα το πρωί στο σχολείο κάναμε προσευχή και μπήκαμε στις αίθουσες. Ανοίξαμε τους υπολογιστές και άρχισε το μάθημα. Μπήκαμε στο δίκτυο και συνδεθήκαμε όλοι μαζί. Τώρα μπορεί το κάθε παιδί να στείλει ότι θέλει. Από τον κύριό μας πήρα τη Μονόπολη σε παιχνίδι. Ο κύριός μας μας πέρασε στον υπολογιστή τα βιβλία και κάναμε μάθημα. Αργότερα ακούσαμε μουσική και παίξαμε παιχνίδια. Επίσης διαβάσαμε το μάθημα της Ιστορίας μέσα από τον υπολογιστή. Ακόμα μία ξεχωριστή ημέρα τελείωσε.
Τώρα πια κατάλαβα ότι τίποτα δεν είναι ψέματα αλλά όλα αληθινά. Θα τον προσέχω σαν τα μάτια μου. Ελπίζω να μην μου χαλάσει ποτέ. Θα κοιμάμαι πάντα μαζί του. Νομίζω ότι είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτόν τον συγκεκριμένο δάσκαλο. Πιστεύω ότι όλες οι ημέρες θα είναι εξίσου ΤΕΛΕΙΕΣ!!!
Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009
Μία νέα ημέρα ξεκίνησε! Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι και θέλουμε να κάνουμε συνέχεια μάθημα. Το μάθημα με τους υπολογιστές είναι καταπληκτικό. Σήμερα αντικαταστήσαμε το Open Office και γράφουμε ημερολόγιο. Σε λίγο καιρό μας έχουν πει ότι θα έχουμε και Internet. Οι ώρες μαζί με τον κύριο περνάνε γρήγορα και ευχάριστα! Όλοι πέσαμε με τα μούτρα στους υπολογιστές, σαν να θέλαμε να τους φάμε. Μέσα από τους υπολογιστές μαθαίνουμε καινούρια και σημαντικά πράγματα.
Κάθε μέρα στο σχολείο εύχομαι το κουδούνι να μην χτυπήσει ποτέ για να ασχολούμαστε μόνο με τον υπολογιστή. Νομίζω ότι το μάθημα έχει αρχίσει να γίνεται πιο διασκεδαστικό γιατί δεν έχουμε βιβλία και μολύβια. Η τάξη έχει ομορφύνει πάρα πολύ!!!
Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009
Σήμερα είναι μία καινούρια ημέρα. Η Διευθύντρια μας πληροφόρησε πως θα έρθει ο Σχολικός Σύμβουλος και ο Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Όταν το μάθαμε φοβηθήκαμε λίγο. Μόλις μπήκαν μέσα στην τάξη ενθουσιάστηκαν, δεν περίμεναν να δούνε κάτι τέτοιο. Την ώρα που ήρθαν κάναμε Ιστορία. Ο κύριός μας μας έκανε ερωτήσεις και εμείς δεν θυμόμασταν να απαντήσουμε από αμηχανία. Ο Σύμβουλος μας είπε ότι το μάθημα που κάνουμε με τους υπολογιστές είναι καταπληκτικό.
Νομίζω ότι αυτοί οι κύριοι είναι πολύ καλοί, γιατί πιστεύουν ότι αυτό που κάνουμε είναι πολύ σημαντικό για μας και όχι σαν κάποιους που λένε ότι είναι ασήμαντο. Εμένα πάντως μου αρέσει πάρα πολύ!!!
Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009
Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα, γιατί περιμένουμε πως και πως να έρθει ο Δήμαρχος. Του έχουμε ετοιμάσει ένα μεγάλο καλάθι που το κάθε παιδί έχει φέρει κάτι από το σπίτι του. Επίσης του ετοιμάσαμε και μία κάρτα για να τον ευχαριστήσουμε για το χρηματικό ποσό που μας πρόσφερε. Ο Δήμαρχος ενθουσιάστηκε και μάλιστα είπε ότι άξιζε που μας έβγαλαν στις εφημερίδες.
Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο, γιατί αν δεν ήταν αυτός τώρα δεν θα μπορούσα να γράψω αυτό το ημερολόγιο. Ο κύριός μας όλο και πιο πολλά πράγματα μας μαθαίνει. Το μάθημα με τους υπολογιστές μου αρέσει πάρα πολύ.
Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009
Ξανά στο σχολείο. Όλα πάνε πολύ καλά με τους υπολογιστές. Την πρώτη ώρα είχαμε γυμναστική αλλά δεν κάναμε, γιατί η κυρία Νατάσα ήθελε να της δώσουμε στο φλασάκι της παιχνίδια για τον γιο της και επί τι ευκαιρία να μας δώσει εικόνες. Στη συνέχεια κάναμε πολλά μαθήματα, όπως: Μαθηματικά, Φυσική και Γλώσσα. Στη Γλώσσα ο κύριος μας έμαθε να διαμορφώνουμε πιο ωραία ένα κείμενο. Στα Μαθηματικά είπαμε τις ασκήσεις που μας είχε βάλει ο κύριός μας. Τις τελευταίες ημέρες έχω αρχίσει και κάθομαι ολοήμερο. Στο ολοήμερο κάνουμε επιπλέον μαθήματα για τους υπολογιστές. Φυσικά, όλα τα μαθήματα με τους υπολογιστές και με τον δάσκαλό μας είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!
Νομίζω ότι οι ημέρες κάνοντας μάθημα με τους υπολογιστές και το χιούμορ του δασκάλου μας περνάνε γρήγορα και διασκεδαστικά. Θέλω ακόμα να σας πω ότι στο ολοήμερο περνάμε πάρα πολύ όμορφα. Ελπίζω και οι άλλες τάξεις του σχολείου μας κάποια στιγμή να είναι τυχερές σαν κι εμάς.
Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009
Θέλω να βρίσκομαι ατελείωτες ώρες στο σχολείο, περνάω πολύ ωραία! Σήμερα λύσαμε πολλές ασκήσεις. Ο κύριός μας μας μίλησε για την Ιστορία και όλοι ακούγαμε με προσοχή, γιατί μας τα λέει πάρα πολύ καλά. Επίσης σήμερα κάναμε και γαλλικά. Κάθε μέρα όλο και κάποιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ας πούμε, σήμερα είχα εγώ ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή. Σας έχω πει ότι ο κύριός μας ασχολείται με τα πάντα και φυσικά μου τον έφτιαξε. Στο ολοήμερο η φίλη μου είχε τα γενέθλιά της, κόψαμε την τούρτα που είχε φέρει η μαμά της και μετά πήγαμε στην τάξη χορέψαμε και μετά είδαμε μια ταινία. Ξέχασα να σας πω ότι ο κύριός μας έπρεπε να φύγει για την Κρήτη, επειδή του έτυχε κάτι οικογενειακό.
Το μάθημα με τους υπολογιστές μου αρέσει περισσότερο από την προηγούμενη φορά. Άλλη μια από τις αγαπημένες μου ημέρες πέρασε. Θέλω να πιστεύω ότι ο φετινός μας δάσκαλος θα είναι και του χρόνου μαζί μας στο γυμνάσιο και συγκεκριμένα να μας διδάσκει Ιστορία.
Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009
Καιρό είχαμε να τα πούνε. Ήμαστε ξανά στο σχολείο για μια νέα ημέρα με τους υπολογιστές. Σήμερα κάναμε Μαθηματικά και ο κύριός μας μας εξήγησε για μια ακόμα φορά τι είναι οι λόγοι μια και κάποια παιδιά δεν το είχαν κατανοήσει τόσο καλά. Μας έβαλε να λύσουμε κάποια προβλήματα. Μετά το τρίτο διάλειμμα μας ενημέρωσαν ότι το ΑΝΤ1 και το ALFA σε λίγο θα είναι στο σχολείο μας και θα μας πάρουν συνέντευξη. Όλοι είχαμε πολύ άγχος και προσπαθούσαμε να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά μπορούσαμε. Ο δάσκαλός μας είπε ότι δεν χρειάζεται να έχουμε κάλο προφίλ. Τα κανάλια ήρθαν και άρχισαν να μας τραβάνε βίντεο. Από κάποια παιδιά πήραν και συνέντευξη. Όλοι είπαμε αυτό που νιώθαμε και που θεωρούσαμε πιο σωστό.
Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί όλοι θα δουν αυτό που καταφέραμε και κάναμε όλον αυτό τον καιρό. Στην αρχή ένιωθα ότι δεν ήμουν έτοιμη για να βγω στα κανάλια αλλά μετά το πήρα απόφαση και κατάλαβα ότι τελικά δεν ήταν τίποτα.
Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009
Τα κανάλια έφτασαν και μας περιμένουν. Ήμαστε όλοι αγχωμένοι και δεν θέλαμε να δώσουμε συνέντευξη. Η κυρία Μάνια από το κανάλι τις ΝΕΤ είναι πολύ καλή και ευγενική. Σήμερα πήγαμε πιο νωρίς στο σχολείο, γιατί τα κανάλια ήθελαν να μας βγάλουν στις πρωινές ειδήσεις. Ακόμα θέλω να πω ότι όλο αυτό που έγινε το πρωί ήταν LIVE! Χτύπησε το κουδούνι αλλά εμείς δεν θέλαμε να βγούμε διάλειμμα, τελικά όμως βγήκαμε, φάγαμε και ξεκουραστήκαμε. Μπήκαμε ξανά μέσα και η κ. Μάνια μας πήρε από μία μικρή συνέντευξη το κάθε παιδί. Όλα πήγαν μια χαρά! Ακόμα πήραν συνέντευξη, από το δάσκαλό μας και από την κ. Πολυξένη. Αργότερα κατά τις 10:00 ήρθε το ΕΡΤ3 και ήθελε να μας πάρουν και αυτοί συνέντευξη και να κάνουν κάποιες ερωτήσεις στον κύριό μας καθώς και στη κ. Πολυξένη. Μετά μας ειδοποίησαν ότι θα έρθει και το ASTRA. Σχεδόν τα ίδια μας ρώτησε και το ASTRA.
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχουν έρθει τόσα πολλά κανάλια και μας έχουν πάρει συνέντευξη, αυτό σημαίνει ότι αυτό που κάνουμε το θεωρούν πολύ καλό. Όλα τα κανάλια μας δείχνουν και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενη. Νιώθω ότι όλοι είμαστε διάσημοι αλλά δεν θέλω να υπερηφανεύομαι. Εύχομαι και στα άλλα παιδιά που θα βρουν ένα δάσκαλο σαν το δικό μας και να πάρουν και αυτοί υπολογιστές. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι η κ. Μάνια από το ΝΕΤ ήταν πολύ καλή και όλα τα παιδιά θέλουν να ξανά έρθει στο σχολείο μας και συγκεκριμένα στην τάξη μας αν βέβαια εφευρεθεί κάτι καινούριο. Περνάμε πάρα πολύ ωραία!!!
Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009
Στο σχολείο ξανά, είμαστε εμείς τα διάσημα παιδιά και ήμαστε γεμάτοι όρεξη για μάθημα. Μπήκαμε στο Internet και είδαμε διάφορες περιοχές στη Μάνη. Είδαμε το σπίτι του κυρίου στην Κρήτη και μας είπε ότι ο παππούς του ήταν καπετάνιος σε μια τεράστια περιοχή. Επίσης το πρωί μόλις μπήκαμε στην τάξη ελέγξαμε τις ασκήσεις στη Γλώσσα, που μας είχε βάλει ο δάσκαλός μας για σήμερα. Χθες ξέχασα να σας πω ότι μας έβγαλαν και στην τηλεόραση σε όλα τα κανάλια. Ο κύριός μας σήμερα έδωσε συνέντευξη στα αγγλικά, φαντάζομαι ότι θα ήταν λίγο δύσκολο για αυτόν αλλά τελικά τα κατάφερε. Ακόμα μας είπε ότι θα πρέπει όλοι να βάλουμε XP για να είναι ο υπολογιστής μας πιο γρήγορος. Μερικά παιδιά χάρηκαν μερικά όμως όχι. Συγκεκριμένα δύο τρία παιδιά ήθελαν να έχουν και XP αλλά και Vista, γιατί δεν ξέρουν τόσο καλά να χειρίζονται τα προγράμματα XP. Το μεσημέρι ο κύριος πήρε μερικούς υπολογιστές για να τους περάσει XP. Εδώ και καιρό μάθαμε πως βάζουμε φωτογραφίες σε ένα κείμενο.
Εύχομαι τα προγράμματα ΧΡ που θα βάλουμε να κάνουν πιο γρήγορο τον υπολογιστή, για να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας πιο αποτελεσματικά. Επίσης θέλω να έρθουν κι άλλα κανάλια για να δουν το εγχείρημά μας, το ελπίζω δηλαδή!!!
Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009
Ο κύριος μπαίνει στην τάξη και το μάθημα αρχίζει. Μας μοίρασε τα καλώδια που θα μπορούμε να μπαίνουμε στο Internet. Τα συνδέσαμε όλοι και μπήκαμε στο Internet. Επίσης μας είπε ότι αν πληρώνουμε το μήνα 17 ευρώ θα έχουμε δωρεάν Internet για πάντα και στο σπίτι. Όλοι ομόφωνα είπαμε ότι θα τα δώσουμε τα χρήματα, αλλά θα κάνουμε ότι πουν οι γονείς μας. Αργότερα μπήκαμε στο Δίκτυο και είδαμε εικόνες καθώς και κατεβάσαμε. Όλες οι εικόνες ήταν πάρα πολύ όμορφες και τα παιχνίδια που παίξαμε πολύ διασκεδαστικά. Τα παιδιά που έβαλαν ΧΡ είχαν λίγο πρόβλημα. Στο ολοήμερο μας έμαθε ο δάσκαλός μας να δημιουργούμε φακέλους, να μεταφέρουμε αρχεία και να αποθηκεύουμε, πω πω τι δύσκολα...!!! Ακόμα μας είπε τι είναι οι συντομεύσεις, που δεν είναι καλές, γιατί αν αλλάξεις πρόγραμμα θα σου διαγραφούν όλα όσα είχες, ενώ στα κανονικά δεν θα διαγραφούν τίποτα και πολλά άλλα ακόμα. Επίσης θέλω να πω ότι οι εικόνες που κατέβασα από το Internet ήταν ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!
Στο ολοήμερο είναι πάρα πολύ ΩΡΑΙΑ!!!, γιατί μαθαίνουμε πολλά πράγματα, που αυτά δεν θα τα προλαβαίναμε να τα πούμε το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί στο σχολείο έχουμε Internet και μπορούμε να κατεβάσουμε εικόνες και ότι άλλο θέλουμε, σε αντίθεση με το σπίτι μας που θα πρέπει να το συζητήσουμε για το Δίκτυο.
Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009
Εδώ είμαστε πάλι. Μπήκαμε στην τάξη και κάναμε μια επανάληψη στα Μαθηματικά. Ξαναείπαμε τους λόγους, τα ποσοστά και τα ποσά. Μετά ο κύριος μας έβαλε να λύσουμε προβλήματα. Κόβεται το ρεύμα και αναγκαζόμαστε για λίγο να κλείσουμε τους υπολογιστές, γιατί μερικά παιδιά δεν είχαν πολύ μπαταρία. Λύσαμε τα προβλήματα και ανοίξαμε πάλι τους υπολογιστές. Βγήκαμε διάλειμμα και μετά από λίγο μπήκαμε ξανά στην τάξη. Μιλήσαμε για τα ημερολόγια και μας εξήγησε κάποια πράγματα που θα πρέπει να αλλάξουμε στο ημερολόγιό μας. Επίσης μας είπε ότι για το Σαββατοκύριακο «θα σας βάλλω μόνο να μου διαμορφώσετε όσο πιο καλά μπορείτε το ημερολόγιό σας, για να το βάλλω στο Internet». Ολοήμερο σήμερα δεν έχουμε και για αυτό δεν θα μάθουμε κάτι παραπάνω για σήμερα.
Σήμερα κατάλαβα ότι ήταν μια πολύ καλή μέρα όπως και οι άλλες αλώστε. Στεναχωρήθηκα που δεν είχαμε ολοήμερο, γιατί περνάμε πολύ όμορφα και διασκεδαστικά. Πέρασε άλλη μία ψηφιακή ημέρα!!!
Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα ήταν μία ξεχωριστή ημέρα διότι ο κύριος μας έμαθε να φτιάχνουμε ένα Υπολογιστικό φύλλο. Το Υπολογιστικό φύλλο είναι ένας πίνακας που μπορείς να γράψεις τη προπαίδεια ή ότι άλλο θέλεις. Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο μας έστειλε τα καινούρια βιβλία που θα μπορούμε να γράφουμε επάνω γιατί αυτά τα βιβλία που έχουμε τώρα δεν μπορείς να γράψεις επάνω γι' αυτό και ανοίγουμε ένα Writer. Σήμερα ο κύριος κάλεσε τους γονείς μας για να τους μιλήσει για το Internet που πρέπει να έχουμε στο σπίτι μας. Ρωτήσαμε τον κύριος μας μέχρι πότε θα συνεχιστεί το ολοήμερο και μας απάντησε μέχρι να μάθουμε να τους χειριζόμαστε.
Του χρόνου θα συνεχιστεί το έργο αυτό που έχουμε αρχίσει δηλαδή τα Σαββατοκύριακα θα μας μαθαίνει πως να χειριζόμαστε τους υπολογιστές πιο καλύτερα. Μου αρέσει πολύ αυτή η ιδέα γιατί θα μαθαίνουμε πιο πολύ τους υπολογιστές.
Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη διότι μας επισκέφτηκε ένας πολύς καλός κύριος από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας για δει πως κάνουμε μάθημα με τους υπολογιστές. Από εδώ και πέρα θα έρχονται και άλλοι άνθρωποι από τα Πανεπιστήμια άλλων περιοχών. Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθουν και άλλοι άνθρωποι για να μας δουν πως κάνουμε μάθημα με τους υπολογιστές. Ο κύριος σήμερα έβγαλε τρία ημερολόγια στο Internet για να μπαίνει όποιος θέλει να δει τι γράφουμε ή πως περνάνε οι ημέρες κάνοντας μάθημα με τους υπολογιστές. Μου άρεσε πολύ η ιδέα να κατεβάσουμε στο Internet τα ημερολόγια μας που γράφουμε κάθε μέρα και θέλουμε να τα δείχνουμε στο Internet, ήταν καταπληκτική αυτή η ιδέα. Θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουνα πέμπτη δημοτικού και να παίρναμε τότε τους υπολογιστές για να τους έχουμε και στην έκτη δημοτικού.
Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα ήταν μία ξεχωριστή ημέρα διότι ο κύριος μας είπε ότι δεν θα κάνουμε μάθημα μόνο μέσα στην τάξη αλλά και θα βγαίνουμε και έξω. Μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα γιατί θα βλέπουμε πως κάνουμε μάθημα με τους υπολογιστές και έξω. Σήμερα ξαναμπήκαμε στο Internet και κατεβάσαμε διάφορες εικόνες. Θα ήθελα πάρα πολύ να έχουμε Internet και στο σπίτι γιατί θα μπορούμε να στέλνουμε e-mail o ένας στον άλλον.
Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα είμαι πολύ δυστυχισμένη γιατί από μερικά παιδιά οι υπολογιστές χάλασαν. Της Ελευθερίας χάλασε το δικό της Laptop και πήρε το Laptop του σχολείου για να μπορέσει να κάνει τα μαθήματα, ενώ από τα άλλα παιδιά τους τα έφτιαξε ο κύριος. Στεναχωρήθηκα λίγο επειδή όσα είχαν γράψει διαγράφηκαν και έπρεπε να τα ξαναγράψουν από την αρχή. Η Ελευθερία ρώτησε τον κύριο εάν φταίει αυτή, ο κύριος της απάντησε εάν έκανε κάποιο θόρυβο το τροφοδοτικό εάν δεν έκανε έφταιγε η πρίζα. Σήμερα ο κύριος μας έδειξε πώς να μπαίνουμε μέσα στα αρχεία κάποιου συμμαθητή μας και να παίρνουμε κάποια αρχεία που μας αφήνουν. Θα ήθελα πάρα πολύ να της δώσω τον δικό μου υπολογιστή αλλά δεν γίνετε. Ο κύριος μας είναι πολύ καλός μάστορας γιατί ξέρει απέξω τα πάντα από τους υπολογιστές.
Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009
Εδώ και πολλές μέρες είχα χάσει το ημερολόγιό μου, αλλά ευτυχώς υπάρχουν οι φίλες και συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση είναι η Μαρίνα. Μου έδωσε το δικό της ημερολόγιο και τώρα μπορώ να γράφω το δικό μου. Το πρωί ο κύριος δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις καθώς και εμείς πολλές απαντήσεις από αυτόν. Είχαμε αρκετά προβλήματα, γιατί μας πέρασε τα καινούρια προγράμματα Windows 7. Αρχίσαμε το μάθημα. Κάναμε Μαθηματικά και είπαμε τα προβλήματα που μας είχε βάλει για το σπίτι. Πιο πριν από όλα αυτά ξέχασα να σας πω ότι αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το Internet. Επίσης ο κύριός μας έβαλε να διαβάσουμε κάποιες σελίδες Ιστορία για τη Δευτέρα, γιατί μπορεί να γράψουμε τεστ. Ελπίζω τη Δευτέρα που θα πάμε ξανά στο σχολείο να έχουμε Internet. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ τo Διαδίκτυο για να μπαίνω και να βλέπω μόνο εικόνες, αλλά και μέσα από αυτό μπορούμε να μπαίνουμε στo Google Earth και να κάνουμε πιο ωραία την Γεωγραφία, αλλά και την Ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενη που τώρα πια δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το προγράμματα στον υπολογιστή μας!!!
Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα δεν πήγαμε στο σχολείο, γιατί το Σαββατοκύριακο χιόνισε και όπως καταλαβαίνεται τα πάντα ήταν κλειστά. Λυπάμαι πολύ που δεν πήγαμε στο σχολείο, αλλά από την άλλη χαίρομαι λιγάκι.
Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009
Από χθες κατάλαβα ότι σήμερα δεν θα πάμε σχολείο, γιατί όλα έχουν παγώσει. Αργότερα με ειδοποίησαν ότι τελικά θα έχουμε σχολείο. Ετοιμάστηκα και με πήγε η μαμά της Δήμητρας μαζί με αυτήν. Δεν κάναμε μάθημα, αλλά φτιάξαμε e-mail. Μετά το πρώτο κουδούνι βγήκαμε έξω και παίξαμε χιονοπόλεμο.
Είμαι πολύ χαρούμενη, επειδή χιόνισε και επειδή αύριο οι δάσκαλοι έχουν απεργία. Ελπίζω να ρίξει κι άλλο χιόνι, γιατί δεν προλάβαμε να το χαρούμε όσο θέλαμε.
Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009
Όπως σας είπα και χθες σήμερα οι δάσκαλοι θα κάνουν απεργία και έτσι δεν θα έχουμε ούτε και σήμερα σχολείο. Λυπάμαι, γιατί τώρα πια δεν θέλω να χάνουμε μαθήματα, λόγω των υπολογιστών.
Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα, ευτυχώς είχαμε σχολείο. Σήμερα που λέτε μάθαμε να εγκαθιστούμε προγραμματάκια στον υπολογιστή. Ακόμα μιλήσαμε για την αρχιτεκτονική του Πηλίου και ο κύριος μας έδειξε διάφορα πράγματα βασισμένα πάνω στην αρχιτεκτονική μέσα από το Internet. Μας είπε επίσης ότι αύριο θα μας επισκεφτούν κάποιοι κύριοι που ξέρουν πολλά πράγματα σε σχέση με την δουλειά που έχουμε αρχίσει να κάνουμε. Στο ολοήμερο μπήκαμε στο Mozilla Firefox και παίξαμε παιχνίδια καθώς και κατεβάσαμε εικόνες. Χαρήκαμε πάρα πολύ όταν ακούσαμε ότι θα έρθουν κάποιοι κύριοι. Είχαμε λίγο άγχος αλλά δεν πειράζει. Θα πω ότι για άλλη μία φορά στο ολοήμερο περνάμε πολύ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ και ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009
Το πρωί πήγαμε σχολείο ντυμένοι καρναβάλια, γιατί είχαμε αποκριάτικο πάρτι. Χορέψαμε πάρα πολύ και αργότερα χτύπησε το κουδούνι και πήγαμε για προσευχή. Η κυρία Τζένη μας είπε ότι μπορούμε να πάμε στην αίθουσα εκδηλώσεως για να χορέψουμε. Ήρθαν οι κυρίες και άρχισαν τα παιχνίδια, παίξαμε πάρα πολλά. Όταν τελείωσε το δικό μας παιχνίδι πήγαμε πάνω, γιατί ήταν η ώρα να έρθουν οι κύριοι που σας έλεγα χθες. Πριν πάμε πάνω φάγαμε από τον μεγάλο μπουφέ που φτιάξαμε, φέρνοντας εμείς τα παιδιά φαγητά από το σπίτι. Έφτασαν οι κύριοι και πήγαμε πάνω στην αίθουσά μας. Μιλήσαμε για τα αρχιτεκτονικά του Πηλίου που μιλούσαμε και με τον δικό μας δάσκαλο. Μας είπαν πολλά πράγματα που δεν τα ξέραμε, όπως ότι το κονάκι είναι σπίτι από παλιά και διάφορα άλλα. Μετά από αυτό ένας άλλος κύριος μας έδειξε κάποιες γελοιογραφίες και εμείς προσπαθούσαμε να καταλάβουμε το νόημά της. Αυτοί οι κύριοι νομίζω ότι ήταν πολύ καλοί και εγώ συγκεκριμένα θέλω να έρθουν ξανά στο σχολείο μας. Όσο αναφορά το πάρτι πέρασα πάρα πολύ όμορφα και διασκέδασα αρκετά. Σήμερα ναι μεν ήταν ωραία που κάναμε το πάρτι, αλλά στενοχωριέμαι επειδή δεν είχαμε ολοήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου