19/2/09

Ιωάννα

Πέμπτη 22/1/09
Σήμερα, ήρθαν οι Η/Υ, τους ανοίξαμε βιαστικά και τους βάλαμε σε λειτουργία, περάσαμε τραγούδια και εικόνες... Η χαρά και ο ενθουσιασμός ήταν απερίγραπτος για όλη την τάξη!!!
Παρασκευή 23/1/09
Καλά όλα είναι τέλεια!!! Βάζουμε προγράμματα και παιχνίδια. Νιώθω τελεία, μακάρι να κρατήσει για πάντα!!!!
Δευτέρα 26/1/09
Σήμερα, μάθαμε να κάνουμε μάθημα με τους Η/Υ! Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πρέπει να κάνουμε ολοήμερο για να μάθουμε τους Η/Υ καλύτερα! Αλλά εγώ δεν μπόρεσα να κάτσω... Περνάμε τέλεια. Το μάθημα με τους Η/Υ είναι τέλειο!!!
Τρίτη 27/1/09
Εγκαταστήσαμε το Open Office και γράφουμε εκεί. Επίσης ήρθαν κάποιοι σύμβουλοί, αλλά το γιατί δεν το κατάλαβα! Κάναμε Ιστορία στα Η/Υ και θρησκευτικά. Κάτσαμε ολοήμερο για περισσότερη μελέτη. Περνώ τόσο υπέροχα, μακάρι να κρατήσει για πάντα αυτό το όνειρο!!!
Τετάρτη 28/1/09
Σήμερα η μέρα κύλισε ήρεμα κάναμε όλα τα μαθήματα στον Η/Υ, αλλά με δυσκολία τα μαθηματικά θέλαμε στο σχολείο να κλείνουμε 10 και τα καταφέραμε! Ούτε στα διαλείμματα δε θέλουμε να βγαίνουμε αλλά αυτό δε γίνεται. Στο μάθημα με τους Η/Υ αντέδρασαν πολλοί αλλά κάνεις δεν μπόρεσε να μας σταματήσει. Στο ολοήμερο περάσαμε συναρπαστικά και κάναμε εκεί όλα τα μαθήματα. Αυτό που νιώθω δεν μπορώ να το περιγράψω. Το μόνο που μπορώ να γράψω με άνεση είναι ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!
Πέμπτη 29/1/09
Σήμερα ο κύριος μας πίεσε και καταλάβαμε τη δυσκολία των πραγμάτων. Οι ασκήσεις αυξάνονται και η αγωνία κορυφώνεται. Βλέπουμε πολλά παιδιά στην τάξη που πιέζονται περισσότερο γιατί δεν ξέρουν καλά τα κουμπιά του υπολογιστή και αυτό είναι ένα από τα προβλήματα. Αχ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!
Δευτέρα 2/2/09
Σήμερα κάναμε πολύ Γλώσσα και πολύ Φυσικά! Οι ασκήσεις αυξάνονται και δυσκολεύουν. Αύριο δεν μπορώ να κάτσω ολοήμερο γιατί έχω πολλές ασκήσεις για το φροντιστήριο και το πολλές ασκήσεις για το σχολείο. Ότι κι αν γίνει θα τα καταφέρουμε, έτσι νομίζω!!!
Τρίτη 3/2/09
Σήμερα κάναμε όλα το μαθήματα, άλλα δυσκολεύτηκα στη Γλώσσα επειδή έπρεπε να γράψω και επιπλέον είχα και πονοκέφαλο .Ευτυχώς έκατσα ολοήμερο και τα έγραψα όλα! Αν και δεν ήμουν καλά, και αυτή η μέρα κύλισε ήρεμα!
Δευτέρα 9/2/09
Σήμερα μάθαμε ότι αύριο θα έρθει η TV και αρχίσαμε τις πλάκες. Τέλος πάντων όταν μπήκαμε στο λεωφορείο η κ. Πολυξένη που είναι διευθύντρια ήρθε και μας είπε ότι από τον Α και τον ΑΝΤ1 θα έρθουν κάμερες και πρέπει να δώσουμε το παρόν! Με πολύ γκρίνια κάθισα! Στην πορεία όμως είχε πλάκα, μας έπαιρναν συνεντεύξεις!!! Δύο κάμεραμαν και ένας παρουσιαστής μας έπαιρναν συνεντεύξεις! Αν και πεινούσα αρκετά η TV με χόρτασε! Ο κύριος ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να μας τύχει!
Τρίτη 10/2/09
Σήμερα ήρθαν κι άλλα κανάλια και κάναμε και ζωντανή σύνδεσή στο ΕΡΤ3 και στη ΝΕΤ. Επίσης μιλήσαμε και για τα δελτία ειδήσεων τους. Στο τέλος ήρθε και το ΑΣΤΡΑ που είναι τοπικό! Απ' όλα τα κανάλια πιο ωραία ήταν στη ΝΕΤ γιατί το διασκεδάσαμε με την κυρία Μάνια που μας έπαιρνε συνέντευξη και με τον κύριο Κωστάκη που μας τραβούσε με την κάμερα! Γενικά όλα ήταν ΦΟΒΕΡΑ! Ο κύριος ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να μας τύχει!
Τετάρτη 11/2/09
Σήμερα ήταν μια κλασική μέρα όπως κι οι άλλες! Κάναμε ασκήσεις και ο κύριος έδινε συνεντεύξεις μέσω τηλεφώνου!
Πέμπτη 12/2/09
Σήμερα, κι άλλα παιδιά πέρασαν στο laptop τα XP λόγο την καθυστέρηση που μας προκαλούν τα VISTA. Τα προβλήματα με τα laptop γίνονται περισσότερα, αλλά το καλό είναι ότι κάποια από αυτά μπορούμε να τα λύσουμε μόνοι μας! Τα προβλήματα με κουράζουν, σκέφτομαι με τα βιβλία το μάθημα γίνονταν πιο εύκολα. Το κάλο είναι ότι με τα laptop δεν ξεχνάμε βιβλία και κάποιοι μαθητές που με δικαιολογίες δεν έκανα τα μαθήματα στο σπίτι τώρα δεν έχουν άλλη επιλογή!!!
Δευτέρα 16/ 2/09
Σήμερα κάναμε όλα τα μαθήματα και το Π.Ι. μας έδωσε τα βιβλία που να μπορούσαμε να γράφουμε επάνω. Σήμερα ήταν μια συνηθισμένη μέρα!!!!
Τρίτη 17/2/09
Σήμερα είδαμε πως είναι τα WINDOWS 7, πραγματικά είναι καταπληκτικά, αλλά στα Αγγλικά. Η Ανθή τα δοκίμασε πρώτα και της άρεσαν πάρα πολύ! Εμένα πάντως δεν μου άρεσαν γιατί είναι στα Αγγλικά!! Σήμερα ήρθε και ένας κύριος από ένα Πανεπιστήμιο για να δει πως κάνουμε μάθημα. Καλά ήταν όλα σήμερα!
Τετάρτη 18/2/09
Σήμερα η μέρα ήταν συνηθισμένη: κάναμε τα μαθήματα στο laptop και δυσκολεύτηκα λίγο στη Γλώσσα!!! Όλη η φούρια που είχα με το laptop μου έχει περάσει!!!
Πέμπτη 19/2/09
Σήμερα ξεκουράστηκα αρκετά επειδή ο κύριος Μανώλης δεν μας έβαλε πολλά μαθήματα. Το μάθημα δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο στην αρχή, αρχίζει και δυσκολεύει αρκετά!!
Παρασκευή 20/2/09
Σήμερα ο κύριος μας είπε ότι στην Ιστορία θα γράψουμε τεστ 30 κεφάλαια!!! Αυτό μου χάλασε τη διάθεση! Τέλος πάντων το μόνο που μπορεί μας σώσει είναι να χιονίσει, πράγμα απίθανο!!!! Ωχ, αυτό το τεστ είναι ομαδική καταστροφή!!
Τετάρτη 25/2/09
Η τύχη που έχουμε δεν περιγράφεται!!! Τις μέρες που είχαμε Ιστορία χιόνισε. Το τεστ την επόμενη βδομάδα!! Επίσης σήμερα μας ανακοίνωσαν ότι την Παρασκευή θα κάνουμε αποκριάτικο πάρτι!!! Σήμερα οι συμμαθητές μου αυτό το πράγμα συζητούσαν!! Το κακό είναι ότι για αύριο έχουμε πολλές ασκήσεις για το σπίτι!!!
Πέμπτη 26/2/09
Σήμερα μιλήσαμε για την αρχιτεκτονική του Πηλίου και είδαμε εικόνες απ’ το Mozilla Firefox!!! Επίσης ελέγξαμε και τις ασκήσεις!! Ευτυχώς οι νέες ασκήσεις είναι για την Τρίτη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου