19/2/09

Κωσταντίνος

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009
Αγαπημένο μου ημερολόγιο σήμερα πήραμε τους υπολογιστές. Όλοι βοηθήσαμε τον κύριο να φέρει πάνω στην τάξη τους υπολογιστές. Μετά το κάθε παιδί πήρε από έναν υπολογιστή. Όταν τους ανοίξαμε πάθαμε την πλάκα μας γιατί ήταν τόσο όμορφοι. Μετά ζητήσαμε από την κύρια των Αγγλικών την μια ώρα που είχαμε Αγγλικά να κάνουμε μάθημα με τους υπολογιστές. Μετά τα παιδιά ζητήσανε από τον κύριο να μείνουν μέσα στο διάλειμμα. Εκείνη την στιγμή ένιωσα μια χαρά, γιατί περίμενα πώς και πώς τους υπολογιστές.
Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009
Σήμερα είναι μια διαφορετική μέρα γιατί μπορεί να περάσουμε τα βιβλία στον υπολογιστή, και όντως τα περάσαμε τα βιβλία. Τα παιδιά εκείνη την ώρα αντάλλαξαν παιχνίδια και μουσικές. Την τελευταία ώρα είχαμε εικαστικά και ο κύριος μας είπε να μαζέψουμε τα laptop. Κάθε μέρα νιώθω χαρούμενος γιατί θα κάνουμε μάθημα με τα laptop.
Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009
Σήμερα αυτή η μέρα είναι διαφορετική γιατί θα κάνουμε μάθημα από τον υπολογιστή. Το μάθημα με τον υπολογιστή είναι διαφορετικό. Τα παιδιά κάθε μέρα είναι και πιο χαρούμενα γιατί θα κάνουνε μάθημα με τον υπολογιστή. Όλες αυτές της μέρες είμαι χαρούμενος γιατί μου αρέσει να γράφω στον υπολογιστή. Κάθε μέρα νιώθω και πιο χαρούμενος.
Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009
Κάθε μέρα τα μαθήματα στον υπολογιστή είναι και πιο ωραία. Ο κύριος μας έχει πει ότι πρέπει να γράφουμε ημερολόγιο από τότε που είχαμε πάρει τους υπολογιστές. Από τότε που μας είπε ο κύριος να γράφουμε ημερολόγιο όλα τα παιδιά έχουν αρχίσει να το γράφουν. Στον υπολογιστή είναι δύσκολα να γράφεις τα κλάσματα. Είμαι χαρούμενος κάθε μέρα.
Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009
Μερικά μαθήματα δεν τα κάνουμε στον υπολογιστή όπως τα Αγγλικά. Η κυρία μας είπε να γράψουμε μια έκθεση στον υπολογιστή. Ο κύριος μας έχει πει που να πηγαίνουμε όταν θέλουμε να γράψουμε. Και εκείνη την μέρα διορθώσαμε κάποια μαθήματα στον υπολογιστή Νιώθω χαρούμενα κάθε μέρα.
Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009
Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα γεμάτη με χαρά γιατί θα κάνουμε μαθηματικά στον υπολογιστή. Στην αρχή ήταν δύσκολα αλλά μετά τα συνηθίσαμε. Στην γλώσσα ήταν πιο εύκολο το γράψιμο από ότι στα μαθηματικά. Μετά ήρθε ο Δήμαρχος στην τάξη κάθισε 10 λεπτά να δει πώς κάνουμε μάθημα με τους υπολογιστές. Στο τέλος τα παιδιά έδωσαν ένα καλάθι με γλυκά στον Δήμαρχο για να τον ευχαριστήσουν για τα λεφτά που έδωσε για τους υπολογιστές. Τα παιδιά κάθε μέρα ήταν χαρούμενα ενώ εγώ ήμουν πιο πολύ χαρούμενος.
Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009
Μια καινούργια μέρα ξεκίνησε. Διορθώσαμε τις ασκήσεις στα μαθηματικά. Στις 12 η ώρα κόψαμε την πίτα. Μετά καθίσαμε ολοήμερο με τον κύριο.
Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009
Αυτές η μέρες είναι γεμάτες χαρές γιατί σήμερα μας έβαλε ο κύριος μια άσκηση να κάνουμε στον υπολογιστή. Ο κύριος μας έχει πει κάποιες μέρες να παίρνουμε φαγητό για να καθόμαστε ολοήμερο. Εμένα μου αρέσει πολύ το ολοήμερο και θέλω να κάθομαι όλες τις μέρες. Σήμερα ή Μαρίνα είχε τα γενέθλια της, και είχε φέρει μια τούρτα να την κόψουμε μαζί με τον κύριο. Μετά ο κύριος έπρεπε να φύγει γιατί είχε δουλειά. Αλλά μας άφησε να κάνουμε πάρτι στην τάξη μας γιατί γιόρταζε η Μαρίνα. Νιώθω χαρούμενος κάθε μέρα για ότι γίνεται στην τάξη.
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα λείπει πάλι ο κύριος και θα κάνουμε μάθημα με την κυρία Τζένη. Χτες το βράδυ πήρε τηλέφωνο η μαμά της Δήμητρας και μας είπε να μην πάρουμε τους υπολογιστές. Μετά κυρία Τζένη μας έβαλε να κάνουμε μια άσκηση στην γλώσσα. Την τελευταία ώρα είδαμε μια ταινία που έλεγε για το κάπνισμα.
Πέμπτη 5Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα μας είπε η κυρία Τζένη ότι θα πάμε μια μικρή εκδρομή στο Ανήλιο. Όλα τα παιδιά χάρηκαν γιατί ήθελαν κάποια μέρα να πάμε εκδρομή. Μόλις φτάσαμε τα παιδιά άρχισαν να παίζουν, τα παιδιά του Ανήλιου είχαν πάρει μαζί τους τις τσάντες. Όλοι ήταν χαρούμενη γιατί πήγαμε εκδρομή.
Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου2009
Σήμερα λείπει πάλι ο κύριος μας, ούτε έχει έρθει η κυρία Τζένη για να μας κάνει μάθημα γιατί είναι άρρωστη. Και γι αυτό κυρία Βάσω μας χώρισε σε τάξεις. Εγώ κι ο Θανάσης πήγαμε στην δευτέρα τάξη. Μετά ο Αποστόλης μαζί με τον Δημήτρη μας έφεραν κάποιες φωτοτυπίες να κάνουμε. Χωρίς τον κύριο δεν νιώθουμε χαρούμενοι.
Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα στο σχολείο κάναμε λίγα μαθηματικά. Ήμασταν μέσα στο λεωφορείο έτοιμη για να φύγουμε αλλά ήρθε η κυρία Τζένη και μας είπε πως θα έρθουν τα κανάλια. Μετά από λίγη ώρα ήρθε το ΑΝΤ μαζί με το ΆΛΦΑ. Στην αρχή άρχισαν να τραβούν πλάνα και μετά πήραν συνέντευξη από κάποια παιδιά. Εκείνη την ώρα όλα τα παιδιά είχαν τρακ.
Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009
Από χτες ο κύριος μας είπε ότι 8 παρά10 θα έρθει η ΝΕΤ. Αλλά ο κύριος είπε ότι πρέπει να έρθουμε πιο νωρίς στο σχολείο. Το πρωί όταν πήγα στο σχολείο όλα τα παιδιά ήταν μέσα στην τάξη μαζί με το κανάλι. Στην αρχή τράβηξε κάποια πλάνα και μετά πήρε συνέντευξη από κάποια παιδιά που ήμουνα μαζί και εγώ. Μετά από λίγη ώρα ήρθε και το ΕΡΤ. Όπως και η ΝΕΤ τράβηξε κάποια πλάνα, έτσι και ΕΡΤ. Πήρε από κάποια παιδιά συνέντευξη όπως πήραν και από εμένα. Κατά της 11 η ώρα ήρθε το ΑΣΤΡΑ. Πήρε κάποια πλάνα όπως και τα άλλα κανάλια μαζί με συνεντεύξεις. Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί ήρθαν τα κανάλια. Ο κύριος μας είπε ένα καινούργιο νέο ότι θα έχουμε δωρεάν Internet. Και αυτό είναι ένα ευχάριστο νέο για μας. Αυτή η μέρα είναι η πιο χαρούμενη γιατί ήρθαν τα κανάλια.
Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα δεν ήρθε κανένα κανάλι. Το πρωί αρχίσαμε να κάνουμε γλώσσα αλλά μετά ο κύριος μπήκε στο Internet και κάναμε ιστορία. Στο Internet είναι πολύ ωραία να κάνεις ιστορία. Αυτές η μέρες είναι πιο χαρούμενες για μένα.
Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα στο σχολείο είχαμε Internet και αυτό είναι κάτι χαρούμενο για μας. Ο κύριος μας έμαθε πως να κατεβάζουμε εικόνες από το Internet. Μάθαμε πως να στέλνουμε κάτι σε έναν άλλο υπολογιστή. Μόλις είπε ο κύριος για το Internet όλα τα παιδιά χαρήκαν. Ακόμα μάθαμε πως να ανοίγουμε έναν φάκελο. Τώρα τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα και ειδικά με το Internet.
Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και ξεχωριστή για μας γιατί θα έχουμε πάλι Internet. Όλα τα παιδιά μπήκαν στο Internet και κατέβαζαν εικόνες. Ο κύριος από το πρωί έδινε συνεντεύξεις. Μέτα κάναμε γυμναστική και την τελευταία ώρα κάναμε θρησκευτικά. Την Παρασκευή ο κύριος μας έχει πει να μην καθόμαστε ολοήμερο. Όλα τα παιδιά θέλουν να κάθονται ολοήμερο κάθε μέρα. Το καλύτερο είναι ότι όλοι είναι χαρούμενοι, ενώ εγώ νιώθω πιο χαρούμενος.
Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα στο σχολείο δεν είχαμε Internet και δεν ξέραμε και για ποιον λόγο. Σήμερα καθίσαμε πάλι ολοήμερο μαζί με τον κύριο. Τα καλύτερα νέα είναι ότι μας στείλαν τα βιβλία που μπορούμε να γράφουμε πάνω σε αυτά. Κάθε μέρα νιώθω πιο χαρούμενος με όλα αυτά που γίνονται.
Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μας. Με τα βιβλία που μπορούμε να γράφουμε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Κάθε μέρα ο κύριος παίρνει από τρείς υπολογιστές για να περάσει τα windows 7. Ο υπολογιστής είναι καλύτερος από την αρχή. Την χαρά δεν μπορεί να την σταματήσει κανένας.
Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα είμαι πιο χαρούμενος από χτες. Σήμερα στην τάξη ήρθαν κάποιοι κύριοι να δουν πως κάνουμε μάθημα με τον υπολογιστή. Όλα τα παιδιά έχουν Internet και αυτό είναι κάτι κάλο για εμάς. Τα παιδιά όταν μπαίνουν στο Internet αμέσως κατεβάζουν εικόνες.
Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα είμαστε γεμάτη με χαρά. Σήμερα ο κύριος μας έφερε τους υπολογιστές που είχε πάρει για να βάλει τα windows 7. Είπε πως της Ελευτεριάς ο υπολογιστής είναι χαλασμένος και τον στείλαμε πίσω για να μας δώσουν ένα καινούργιο υπολογιστή. Αυτές τις μέρες τα παιδιά είναι γεμάτα με χαρά. Όσα παιδιά είχαν ιό τώρα πια δεν θα έχουν. Κάποια παιδιά θα βάλουν Internet στο σπίτι. Το μάθημα στο σχολείο είναι πολύ διαφορετικό με τους υπολογιστές. Κάθε μέρα νιώθω και πιο χαρούμενος.
Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009
Να διαβάζεις με τον υπολογιστή είναι πολύ ωραία. Τώρα έχουμε μάθει να φτιάχνουμε πίνακες στον υπολογιστή. Να γράφεις πάνω στα καινούρια τα βιβλία είναι πολύ ωραία. Με τα windows 7 ο υπολογιστής έχει αλλάξει πάρα πολύ από την αρχή.
Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα στο χωριό μας έχει πάρα πολύ χιόνι. Στο σχολείο δεν ήμασταν πολλά παιδιά. Σήμερα μάθαμε να φτιάχνουμε email στην τάξη μας. Δεν έχουν μάθει όλα τα παιδιά να φτιάχνουν email γιατί έλειπαν. Βγήκαμε όλα τα παιδιά και παίξαμε χιονοπόλεμο. Θα είμαι χαρούμενος όλες αυτές της μέρες
Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009
Σήμερα μια νέα μέρα ξύπνησε. Ευτυχώς σήμερα είμαστε όλα τα παιδιά από την τάξη μας. Μάθημα κάναμε κανονικά. Τώρα τις ασκήσεις τις κάνουμε πάνω στα βιβλία. Όλα τα παιδιά έχουν συνηθίσει τα windows 7 και φαίνεται ότι τους αρέσουν.
Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009
Της δυο πρώτες ώρες είχαμε αγγλικά και δεν αντέχαμε μακριά από τους υπολογιστές. Σήμερα στο σχολείο μάθαμε να κάνουμε πίνακες στα μαθηματικά. Κάθε μέρα μαθαίνουμε καινούργια πράγματα. Όσο περνάνε οι μέρες τόσο χαρούμενοι είμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου